Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC afleverer Artium – Brandes nye kulturhus

Borgere, lærere og elever i Ikast-Brande Kommune har fået et nyt kulturhus. Navnet er Artium, og eleverne på folkeskoledelen har netop taget den i brug til skolestart.

NCC har lagt sidste hånd stort renoveringsprojekt – Kontorbygning er genopstået som femstjernet hotel

Siden foråret 2018 har NCC arbejdet på Strandgade 7 på Christianshavn, hvor sidste hånd nu er lagt på den store bygning, der nu tager hul på sit nye liv som NH Collection Copenhagen.

Jakobsen & Blindkilde skal bygge Thisteds idræts- og sundhedscampus ved Thyhallen

Thyhallen, der er ved at blive udbygget og moderniseret, får i anden etape også et særligt campusmiljø omkring uddannelse, sundhed og idræt. Byggeriet udføres af Jakobsen & Blindkilde sammen med Cubo Arkitekter og rådgivere fra Niras. Prisen er knap 52 mio. kr.

NCC bygger nyt kontorhus for PensionDanmark på Marmormolen i København

PensionDanmark og NCC har underskrevet kontrakt på byggeriet af et 13.000 kvadratmeter stort kontorhus til ca. 286 mio. kr. Byggeriet skal som minimum opnå bæredygtighedscertificering på DGNB Guld.

NCC lægger kilometervis af klimavenlig asfalt

Her efter sommerferien rykker NCC ud med endnu mere klimavenlig asfalt på de danske statsveje. Den nye type asfalt skal medvirke til at reducere CO2-udledningen fra bilerne

Det sker i NCC

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.

NCC vinder asfaltopgave på Øresundsbroen

NCC's asfaltafdeling i Sverige har indgået en aftale med Öresundsbro Konsortiet om belægningsarbejder samt mindre drift- og vedligeholdelsesarbejder af Øresundsforbindelsen.

Generationsskifte: Ny direktør i NCC Byggeri Vest

NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har oplevet stor vækst gennem de senere år – det gælder også i Vest, hvor der løbende er arbejdet målrettet på at udvikle organisationen, så både ledelse og medarbejdere er godt rustet til fortsat vækst. Nu giver direktør Mogens Nielsen stafetten videre til sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen.

Sol, sommer og sort asfalt: Derfor er vi i vejen

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger, og det er der en helt særlig grund til.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email