Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC skal renovere næste etape af Højbjerg Vænge i Herlev for Herlev Almennyttige Boligselskab - DAB

NCC har vundet 2. fase af en større renovering planlagt i tre faser med option på 3. og sidste del. Ordren på fase 2 er på 267 mio. kroner

Holbækmotorvejen får klimavenlig asfalt

I år bliver de danske statsveje lidt grønnere. Og i denne uge er turen kommet til Holbækmotorvejen. Her er NCC i fuld gang med at udlægge en ny klimavenlig asfalt, som skal medvirke til at reducere CO\2\-udledningen fra bilerne.

Ny NCC-søplads skal sikre råstoffer til fremtidens byggematerialer

NCC åbner ny havneterminal i Køge for at forsyne hovedstadsområdet med sand-, grus- og stenmaterialer.

NCC skal drive byggepladsen på BørneRiget fra byggestart til aflevering

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt. Og netop byggepladsledelse er noget NCC’s Civil Engineering enhed har stor erfaring med, og som nu kommer i brug på BørnetRigets byggeplads

NCC lægger klimavenlig asfalt på Fynske Motorvej

NCC’s asfaltmaskiner er netop rullet ud på den udbyggede del af Fynske Motorvej for at lægge kilometervis af klimavenlig asfalt. Den særlige type asfalt skal medvirke til at reducere CO\2\-udledningen fra vejene og dermed bidrage til en grønnere infrastruktur.

Det sker i NCC

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.

NCC vinder asfaltopgave på Øresundsbroen

NCC's asfaltafdeling i Sverige har indgået en aftale med Öresundsbro Konsortiet om belægningsarbejder samt mindre drift- og vedligeholdelsesarbejder af Øresundsforbindelsen.

Generationsskifte: Ny direktør i NCC Byggeri Vest

NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har oplevet stor vækst gennem de senere år – det gælder også i Vest, hvor der løbende er arbejdet målrettet på at udvikle organisationen, så både ledelse og medarbejdere er godt rustet til fortsat vækst. Nu giver direktør Mogens Nielsen stafetten videre til sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen.

Sol, sommer og sort asfalt: Derfor er vi i vejen

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger, og det er der en helt særlig grund til.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email