Nyheder

Bentonit membran bidrager til bevaring af Hammershus

Membran af bentonit skal holde Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed – Hammershus – vandtæt.

Ny områdedirektør i NCC Building Vest

Thomas Krogh kommer senest fra en stilling som direktør for forretningsområde Vest i Enemærke & Petersen A/S. Han har tidligere blandt andet været teknisk direktør i Jorton A/S og byggeleder, projektleder og afdelingsleder i Rambøll Danmark A/S.

Ny 2-meter fræser i fuld gang på Holbækmotorvejen

I de sene aften- og nattetimer knokler vores dygtige fræser-team på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup. I godt selskab med vores nye 2-meter fræser er vi i fuld gang med at fræse alt den gamle asfalt af den fem kilometer lange strækning, så motorvejen kan blive klar til at få ny CO2-reducerende asfalt (KVS).

Nyt bæredygtigt kontorknudepunkt i Odense tildelt NCC

NCC har fået tildelt den spændende opgave med at opføre Bygningsstyrelsens bæredygtige 31.000 m2 store træbyggeri i Odense, der bliver et statsligt kontorknudepunkt med plads til 1.600 medarbejdere

Sjælden tudse får nye vandhuller i Munke Bjergby Grusgrav

Nye vandhuller i NCC’s grusgrav i Munke Bjergby skal give den sjældne strandtudse nye, bedre levesteder.

Slidstærk asfalt på ny fjordforbindelse i Frederikssund

Flot ser det ud, når NCC’s brospecialister rykker ud for at lægge asfaltbelægninger på den nye fjordforbindelse, som går over Roskilde Fjord og forbinder Frederikssund og Hornsherred.

ATP Ejendomme og NCC giver stafetten til Scandic Hotels i Falkoner Centret

Den omfattende ombygning af Falkoner Centret er ved at være ved vejs ende, og til august åbner Scandic et gennemrenoveret hotel og konferencecenter i Falkoner Centret.