Site-seeing i NCC

Tag med på opdagelse i vores forretning...Gennem en række videoer besøger vi en masse af vores NCC-destinationer, taler med nogle af vores dygtige medarbejdere og udforsker flere af vores særlige ekspertiser og fagligheder.

Dantonit

Mange har måske hørt om Dantonit, men de færreste ved, at Dantonit er en del af NCC og er den eneste Skandinaviske producent af bentonit-produkter.

VDC

Vi har besøgt vores dygtige eksperter inden for VDC (Virtual Design and Construction), som er med til at gøre os til en af landets stærkeste entreprenører inden for digitalisering og digitalt byggeri.

Civil

Vi har besøgt vores kolleger i NCC Civil, som arbejder på en omfattende modernisering af et af Danmarks største vandværker – Søndersø i Værløse.

Dronepiloterne

Drone teknologien er flyvende….Og i NCC har vi i den grad taget teknologien til os. Vi har faktisk et helt netværk af dronepiloter, som alle har det tilfælles, at dronen er blevet et vigtigt værktøj i deres arbejde.

Klimavenlig asfalt

Vores kolleger i NCC Asfalt har travlt med at lægge klimavenlig asfalt for Vejdirektoratet på en lang række motorvejsstrækninger landet over. Se videoen om den særlige type asfalt, som skaber mindre CO2-udledning fra vejene end de asfalttyper, som hidtil er anvendt.