Atea domicil

Moderne og fleksibel er de ord, der bedst beskriver Ateas nye domicil i Aarhus.

Atea ønsker at skabe de bedste rammer for medarbejderne nedbringe energiforbruget og udlede mindre CO2 i fremtiden.

Kontorhuset har de nyeste it-løsninger inden for styring af varme, ventilation, køling, belysning, solafskærmning og akustik.

Ifølge Atea skal bygningen også være en show-case for det moderne fleksible kontormiljø med alt, hvad det indebærer af de mest højteknologiske it-løsninger. Målet er et attraktivt it-hus, hvor kunder og medarbejdere får mulighed for at arbejde med it-løsninger i et ”state of the art”-miljø. Et miljø, som i både indretning og rum understøtter den måde, hvorpå man arbejder i dag og i fremtiden, og hvor det vil være muligt at arbejde med lige præcis det it-udstyr, som medarbejderne ønsker.

I overvejelserne om valget af projektudvikler vejede det tungt for Atea, at NCC Property Development i 2008 som den første ejendomsudvikler i Danmark besluttede at deltage i EU’s ”The European Green Building Programme” – en ordning, hvor deltagerne forpligter sig til at udvikle bygninger med 25 procent lavere energiramme end lovgivningen foreskriver.

Ateas nye domicil er certificeret efter den engelske mærkningsordning BREEAM (certificering svarende til ”Very Good”), der skal fremme miljøvenligt og energieffektivt byggeri. 

atea130313-33