En stor del af området bliver en attraktiv, grøn plads, der skriver sig ind i byens karakteristiske netværk af byrum

Budolfi Plads i hjertet af Aalborg

Budolfi Plads skal omdannes til et imødekommende bymiljø og en destination for byens borgere og besøgende. En stor del af området bliver frem over en attraktiv, grøn plads, der medvirker til at binde gågaderne sammen

Pladsen etableres oven på en offentlig tilgængelig p-kælder og i kanten af pladsen skal der etableres butikker, caféer og boliger, der kan være med til at understøtte midtbyens by- og handelsliv.

Der opføres 31 boliger, der varierer fra 90 kvadratmeter til 180 kvadratmeter, der kan være med til at understøtte midtbyens by- og handelsliv. Desuden etableres en stor ny Rema 1000.

Boliger, butikker og p-kælder

Projektet omfatter nedrivning af Nordea-bygningen, samt det eksisterende parkeringsdæk og dagligvarebutik. Herefter opføres ny dagligvarebutik Rema 1000, erhverv, boliger, kælder og nyt parkeringsareal under dæk. Etablering af en grøn plads oven på parkeringsarealet.

Byggeriet opføres af et konsortium bestående af: NCC Danmark A/S, Udviklingsselskabet Viben A/S og Rema Butiksudvikling A/S med følgende rådgivere: Kjaer & Richter A/S, byMUNCH, by- og landskabsdesign og Baslev rådgivende ingeniører A/S, som NCC står i spidsen for