Falkoner Centret, Frederiksberg

Midt på Frederiksberg udfører NCC en omfattende renovering, ombygning og udbygning af det ikoniske Falkoner Center for ATP Ejendomme

Når renoveringen af Falkoner Centret slutter i 2019, står Scandic Hotels klar til at åbne et konferencecenter og hotel med 334 værelser mod de oprindelige 166. Der vil være både café og restaurant, og bygningen får en mere åben og inviterende facade mod Falkoner Allé.

Renovering giver nyt liv

Når bygningen står færdig i sommeren 2019 med hotel, koncertsale, restauranter, barer og butikker vil den kunne tilføre det centrale Frederiksberg et hus præget af kvalitet, nytænkning og en inviterende udstråling i forhold til omgivelserne.

Den meget omfattende renovering og udvidelse af centret følger en plan, hvor ét af formålene er at gøre bygningen og dens faciliteter tidssvarende og fleksible. Falkoner Centret har en central placering på Frederiksberg, og en af visionerne er netop, at bygningen og dens liv integreres mere i det resterende, pulserende byliv.

NCC har store ambitioner, når det handler om renovering. Virksomheden vil gerne arbejde endnu mere med renoveringsopgaver og fokusere mere på bæredygtige løsninger. NCC går gerne nye veje for at nedbringe bygningens energiforbrug og forbedre indeklimaet.