Novozymes Innovations Campus bliver et nyt forskningscenter i Lyngby med plads til 800 medarbejdere; et globalt samlingspunkt for bioteknologisk forskning og forretningsudvikling

Novozymes Innovation Campus, Lyngby

NCC har opført nyt forskningscenter for Novozymes i Lyngby. Ambitionen er at skabe et globalt samlingspunkt for bioteknologisk forskning og forretningsudvikling.

På den nye campus bliver der etableret optimale rammer for forskning med laboratorier og innovation, i grønne omgivelser, tæt på Danmarks Tekniske Universitetområdet omkring det nye forskningscenter etableres der en park med en natursti, der vil blive åbent for offentligheden.

Optimale arbejdspladser og nyt parkeringshus

Byggeriet fordeler sig på fire bygningsmoduler, der er forbundet af et gangareal, der skal sikre tværfagligt samarbejde. Bygningerne vil samtidig være præget af store glas- og vinduespartier, der er med til at sikre et optimalt lysindfald på arbejdspladserne og en inspirerende udsigt til grønne områder. Endvidere opføres et parkeringshus i fire etager.

Ambitionen for Novozymes Innovation Campus er at skabe et centrum for virksomhedens forskning og forretningsudvikling, og dermed bliver campussen en hjørnesten i Novozymes globale forskning. Novozymes Innovations Campus er designet med mulighed for fremtidige udvidelser, således at campus på sigt kan danne ramme for op til 2.500 medarbejdere.