Skovshoved Skole

Renovering og ombygning af Skovshoved Skole som en del af SKUB – et skoleudviklings – og udbygningsprojekt i Gentofte Kommune i perioden 1998-2008.

I projektet har det været et mål at skabe et moderne undervisnings- og læringsmiljø med respekt for udtrykket og ånden i de eksisterende bygninger. Hele vejen gennem projektet har "børnene i centrum" været et fælles fokus for projektgruppen.

Skovshoved Skole har med sin ombygning fået rammer der afspejler ny pædagogik og undervisning. Skolens meget langstrakte form har fået et andet forløb ved at faseopdele årgangene i indskoling, mellemtrin og udskoling. Hvert skoleafsnit har fået sit eget område på skolen hvilket giver en stor grad af sammenhæng internt. Ombygningen har givet skolen nye muligheder for at organisere undervisningen så hvert barn får den bedste mulighed for at lære og udvikle sig fagligt og socialt.

Skolen har nu fået et nyt fællesområde som indeholder elevcafé, en flot PUC og en teatersal i forlængelse af hinanden. Området er det centrale mødested og kan bruges fleksibelt alt efter behov. De nye fagområder er indrettet med fællesområder som kan bruges til projektarbejde.

Inventarvalget med farver og flotte møbler afspejler ønsket om at gøre skolen til et attraktivt sted at være, et sted hvor børnene trives og udvikler sig til hele mennesker.

_MG_2152-1
_MG_2161-1
Skovshoved foto 25-03-2009 009
_MG_2160-1
_MG_2110-1
EVP-Erik_Vibe_Pedersen_NCC79319
Erik Vibe Pedersen

Sektionsdirektør, Renovering, NCC Building Nordics