I forbindelse med renoveringen udskiftes facaderne med nye energieffektive facader beklædt med et moderne plademateriale i næsten hele bebyggelsen

Renovering og ombygning af almene boliger

NCC renoverer og ombygger seks boligblokke i tre etager med i alt 20 opgange i Trigeparken ved Aarhus for Boligforeningen Ringgården

De seks boligblokke er opført i 1980-81. I forbindelse med renoveringen været stor fokus på design og bæredygtighed, således at boligerne efter renoveringen vil fremstå som moderne og energieffektive boliger.

Renoveringen er støttet af Landsbyggefonden og omfatter nedrivning af tre integrerede opgange, etablering af tilgængelighed i syv opgange, hvor der blandt andet skal etableres elevatorer, samt indvendig og udvendig renovering i samtlige boliger.

Energieffektive facader og mere dagslys

Afdelingen indeholder før renoveringen 190 boliger og vil efterfølgende rumme 153 boliger.

I forbindelse med renoveringen udskiftes facaderne med nye energieffektive facader beklædt med et moderne plademateriale i næsten hele bebyggelsen. Nye store gulv-til-loftvinduer og åbne altaner tilføjes for at give mere dagslys i boliger, alle udvendige døre udskiftes. Alle lejligheder får nye installationer, nye køkkener og badeværelser.

Trigeparken 2