Zenit Company House III, Aarhus

Fleksibelt kontorhus med god beliggenhed.

Zenit Company House er et moderne, fleksibelt kontorhus, der tilbyder perfekte rammer som domicil for det enkelte firma, men som også skaber mulighed for synergi mellem forskellige virksomheder under samme tag.

Beliggenhed

Zenit Company House har en optimal placering på hjørnet af Viborgvej / Ringvejen, et af de mest "travle" steder i Aarhus, med optimal synlighed og en fantastisk udsigt over byen og bugten, helt til Samsø. Med en særdeles attraktiv beliggenhed, giver huset  mulighed for den helt perfekte profilering.

Her er mulighed for lokaler til kontor, undervisning, klinik, showroom m.v. Der er foreløbig opført ca. 17.000 m², og vi er i gang med sidste etape på 3.400 m². Der er mulighed for større domicil på 3.000 m² eller mindre lejemål i flerbrugerhus.

Flg. virksomheder bor allerede i Zenit Company House I; Tryg Forsikring, MSC, Redmark, Ensure. Envidan, CompuGroup, Dominus, AON Private Consulting, Kraftvaerk,  og NCC bor i Zenit Company House II.

Få den store virksomheds fordele

Zenit Company House er et moderne, fuldt udstyret kontorhus, hvor din virksomhed kan profilere sig i præsentable omgivelser med nem parkering til kunder og gæster.

I Zenit Company House kan du koncentrere dig om at drive din virksomhed, mens vi sørger for udenoms- og fællesarealerne.

For medarbejderne i en mindre virksomhed betyder flerbrugermiljøet i Zenit Company House, at de får flere og bedre faciliteter end i et mindre, enkeltstående lejemål samt muligheden for en større social berøringsflade i hverdagen.

I et Company House er indgangsvinklen, at kontorhuset skal rumme alle de typiske faciliteter og funktioner, som virksomhederne med fordel kan være fælles om. Det gør et Company House til et interessant alternativ til et traditionelt lejemål, for her behøver virksomhederne f.eks. ikke selv arrangere frokost og mødeforplejning, og mødelokaler står kun tomme en brøkdel af tiden. Ressourcerne kan i stedet bruges på det, der giver mening i forhold til virksomhedens forretning. Det er både effektivt og rationelt.

Huset indeholder i øvrigt:

  • Hovedindgang med elevator og trappe
  • Kantine med kapacitet til 180 spisende ad gangen
  • Konferencelokale med plads til 40 personer
  • 2 mødelokaler med plads til 8 pers.
  • 1 mødelokale med plads til 10 pers.
  • 1 mødelokale med plads til 16 pers.
  • 1 mødelokale med plads til 20 pers.
  • Fitness med omklædning og bad

Huset er miljøcertificeret med et sundt og behageligt indeklima. Der er mekanisk ventilation og køling i alle rum. Min. 25% energibesparende. Bæredygtighed er en hjørnesten for NCC Property Development. Derfor er alle projekter udviklet af NCC PD miljøcertificerede. Naturligvis af hensyn til miljøet, men også for at tilgodese en stigende efterspørgsel fra lejere og investorer. Bæredygtigt byggeri sikrer bl.a. lavere driftsudgifter og bedre indeklima og så bidrager valget af et bæredygtigt lejemål positivt til lejerens image. Bedre indeklima giver bedre trivsel og mindre sygefravær, og begge dele medfører højere produktivitet - det kan ses på bundlinjen.