Byggeri af attraktive ældreboliger i Sulsted når milepæl

Mandag den 10. februar blev der fejret rejsegilde på byggeriet i Sulsted, hvor NCC opføre 24 nye seniorboliger fordelt på fem blokke med mellem tre og syv enheder for Boligselskabet Nordjylland

Arbejdet skrider godt fremad på de nye nordjyske seniorboliger. De tre første blokke er lukket, og de indvendige arbejder er påbegyndt i de to første. Der er kommet tag på den fjerde blok, hvor der nu er gang i opmuringen af facaderne. Den femte blok har fået bagvægge, og her arbejdes der på taget.

Året er begyndt med mildere temperaturer end sædvanligt, og det har gjort det muligt også at begynde arbejdet på de udvendige arealer.

I sin tale ved dagens rejsegilde takkede Troels Bidstrup Hansen, formand for boligforeningens hovedbestyrelse både håndværkere, entreprenører og rådgivere. Han understregede, at Sulsted Samråd har været med til at føde idéen om de nye boliger, som han er overbevist om vil blive lejet ud meget hurtigt.

Senior projektchef fra NCC, Jacob Søe Lundgaard, gav udtryk for, at NCC er glad for at være med til at udvikle Sulsted by med nye boliger.

”Som entreprenør er det altid en fornøjelse at blive inviteret til rejsegilde. Det er nemlig udtryk for, at byggeriet nu for alvor begynder at tage form, og at projektet er godt på vej mod det færdige resultat,” sagde han og tilføjede, at ”samarbejdet mellem alle parter har været præget af en fælles forståelse for hinandens opgaver – det gælder alle håndværkere på pladsen, byggeledelse og bygherre. Der har været en konstruktiv indstilling og et ønske om at hjælpe hinanden til projektets bedste.”

De nye seniorboliger er tegnet med gode adgangsforhold og fokus på energioptimering af Arkitektfirmaet Kjaer og Richter A/S og ligger på Toftegårdsvej 53-97 i Sulsted. Hvert hus får egen parkeringsplads og eget redskabsrum, og området udformes, så det sikrer tryghed og giver mulighed for fællesarealer. De nye boliger opfylder også ønsket om at skabe mere cirkulation i Sulsteds boligmarked.

Boligerne forventes at stå klar til udlejning i august i år.