Alfa Company House, Skejby

Skejby er blevet et af Aarhus’ mest attraktive erhvervsområder. Her ligger Alfa Company House, som er et moderne, fleksibelt kontorhus, der tilbyder perfekte rammer for det enkelte firma, men som også skaber mulighed for synergi mellem forskellige virksomheder under samme tag. I Alfa Company House tæt på både letbane og motorvej.

På en stor byggegrund i Skejby i det nordlige Aarhus har NCC Property Development opført flere erhvervsbyggerier, som samlet går under navnet Skejby Company Park. Alfa Company House er et af dem. Det stod færdigt i 2019. Grunden ligger på hjørnet af Tueager / Hedeager mellem Skejby Sygehus og Vestas nye hovedkvarter.

Gode rammer med stor fleksibilitet

Ejendommen er udformet med henblik på fleksibilitet i indretning og en hensigtsmæssig ressourceudnyttelse, så der er langt bedre mulighed for at udvide eller indskrænke lejemålet end i traditionelle kontorhuse.

Vi skræddersyr hvert lejemål efter ønske, så man selv er med til at bestemme indretning og materialevalg.

Fælles fordele

Som lejere deler I kantine, konferencelokale og store mødelokaler med andre virksomheder. På den måde kan I sikre jer en højere standard og en bredere vifte af faciliteter, end hvis I hver især skulle have etableret det samme. Samtidig spares der kvadratmeter i selve lejemålet, hvilket også betyder en lavere basisleje.

Et erhvervsområde i særklasse

Skejby har gennem de seneste år udviklet sig til et være et af Aarhus’ største og mest attraktive erhvervsområder, som rummer både domiciler, kontorhuse, udviklingsmiljøer, uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer, hoteller, grønne parker og et supersygehus. Skejby er blevet et bynært erhvervsområde og er en bydel i fortsat udvikling.

  • NCC har været en stor del af udviklingen. Vi har udlejet og opført i alt seks Company Houses i Skejby og et hotel. Dertil kommer Omega Company House, som pt. er under opførelse.
  • De nuværende lejere i Skejby Company House er de bedste ambassadører for området og for vores Company House koncept. Dels er de glade for den gode tilgængelighed i området, dels trives medarbejderne i de nye, moderne lejemål med de mange fælles faciliteter.
  • Ved at flytte ind i Alfa Company House får I bl.a. følgende virksomheder som naboer i området: Atea, Sweco, KMD, Vestas, Energi Danmark, IBM, Codan, Rambøll, VIA University, Willis Towers Watson m.fl.

I forbindelse med udbygningen af Skejby Sygehus er der blevet anlagt nye veje i området - og sammen med den nye letbane fra Aarhus C, som har station lige op ad Skejby Company Park, er der sikret optimale adgangsforhold.


Et DGNB-certificeret byggeri

Alfa Company House er certificeret med karakteren DGNB Guld. Derfor er der sikret sundt indeklima til medarbejderne, lave omkostninger til vedligehold og reducering af bygningens forventede påvirkning af miljøet i hele byggeriets livscyklus.

Få mere at vide

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder for at få adresse i Alfa Company House.

Vi kan også tilbyde ledige kontorarealer i Omega Company House, som forventes at stå færdig i midten af 2021. Det bliver det sidste i rækken i Skejby Company Park.

Alfa Company House i Skejby
Alfa Company House