Flintholm Company House I

Central beliggenhed ved en af Danmarks mest travle stationer.

Flintholm Company House I, der har Danmarks tredjestørste station, Flintholm, som nærmeste nabo, rummer 21.000 m² kontorer samt underjordisk parkering og derudover ca. 3.000 m² caféer og butikker. Der er direkte adgang til dagligvarebutikker fra perronniveau og til butikker og caféer fra Dirch Passers Allé.

Ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter med alle de velkendte fordele i et Company House® i form af fælles kantine med produktionskøkken, mødecenter og reception.

Af nuværende lejere kan nævnes tre pensionskasser, DEAS (det tidligere Dan-Ejendomme A/S) og CBS (Copenhagen Business School). 

Ny bydel

Området Flintholm Allé/Dirch Passers Allé i Frederiksberg Kommune er i den sidste fase af en vellykket og ambitiøs udviklingsplan med en god balance imellem boliger, butikker og erhvervsbyggeri og et stort kommunalt projekt med et kultur- og bevægelseshus, ”KU-BE”, samt en svømmehal umiddelbart nord for Metrolinjen ved gang- og cykelbroen.

Alle veje fører til Flintholm

Når den offentlige transport kører ofte og er tæt på, viser alle statistikker, at det bliver den foretrukne transportform, når man skal til og fra arbejdspladsen. Langt de fleste med ærinde i området ankommer derfor med S-tog, Metro eller bus, da netop Flintholm Station har perfekte forbindelser i alle retninger.

Det er også nemt at komme dertil med bil via Ring 2/Grøndals Parkvej eller inde fra city via Finsensvej. Der er parkering knyttet direkte til ejendommen og gratis offentlig parkering i lokalområdet.

De mange pendlere, der dagligt benytter stationen, og de mange beboere i området betyder, at der er liv i gadebilledet. I 2017 passerede det daglige passagerantal 60.000 på hverdage.

Flintholm er nu Danmarks tredje største station, idet Metro-togene (linje M1 og M2), og S-togene (Linje C, H og F) kører så hyppigt, at der i gennemsnit ruller et tog ind på stationen hvert eneste minut i dagtimerne. Dertil kommer omtrent 60 busforbindelser i timen. 

  • 8 min. med metro til City
  • 12 min. med S-tog til København H
  • 23 min. med direkte Metro til lufthavnen
  • Cykelafstand til City