Topmoderne boliger opføres i Herlev

På adressen Hørkær 8 i Herlev opfører vi 445 boliger  i en karré og tre punkthuse. Den gennemsnitlige størrelse på boligerne er 75 m2.

NCC forvandler en gammel industrigrund til et topmoderne og miljøcertificeret boligområde midt i Herlev.

Beliggenheden er optimal med indkøb lige i nærheden og tæt på Københavns centrum med rigtig god infrastruktur og snart også letbanen.

Boligerne bliver fra to værelser til fire værelser og med en gennemsnitlig størrelse på 75 kvadratmeter, desuden får mange af dem altan eller terrasse. Der etableres fællesrum til brug for spændende aktiviteter for beboerne og der laves også fælles tagterrasser.

Forener by og natur via DESIRE initiativet

Boligerne bygges med henblik på at blive DGNB Platin certificeret, som er det højest mulige niveau hos Green Building Council Danmark.

Samtidig er projektet en del af initiativet DESIRE (Designing the Irresistible Circular Society) og skal demonstrere Stedets Væsen der forener byen med naturen.

Overdækket parkering og levende natur

Byggeriet består af en karré med tre punkthuse i gården. Karreen er fra 5 til 11 etager og punkthusene to til tre etager. Desuden bliver der et overdækket parkeringsareal med plads til 225 biler samt 890 cykelparkeringspladser.

Variation i bygningshøjder og udnyttelse af terrænspring sammen med den grønne beplantning vil give beboerne og besøgende en oplevelse af et levende naturområde i byen.

Arkitekt er Holscher Nordberg, landskabsarkitekt er URBAN POWER ApS og rådgivende ingeniør på projektet er Svend Poulsen A/S.

Green Point_Workshop_4
Visualisering interiør