Nordic arkitekter

Ny skole- og kulturcenter og børnehus

Skolen er udviklet og bygget med elevernes læring, trivsel og dannelse i fokus, som en attraktiv arbejdsplads og med lokalsamfundet som en aktiv medspiller i skolens hverdag

Den nye skole fremstod æstetisk, markant og identitetsskabende for hele lokalområdet omkring Jetsmark.

Udviklingen og gennemførelse af projektet foregik i tæt forløb med bygherre, medarbejdere og lokalsamfund, så der fremkom stort fælleseje for det samlede projekt.

Skolen vil danner optimale rammer for de forskellige aktiviteter og arrangementer i løbet af skolens undervisning. Oveni får det lokale kultur- og foreningsliv også gavn af skolens faciliteter. En fleksibel og multianvendelig skole, så både ude- og indearealer kan anvendes til så mange formål som muligt.

Multifunktionsskole med faciliteter for leg og læring

Skolecenter Jetsmark er en tresporet skole fra 0-9 klasse med plads til 700 elever og 100 medarbejder - integreret SFO til 200 børn og plads til førskoleelever fra 1. april til 1. august. Idræt og bevægelse foregår i det nærliggende Jetsmark Idrætscenter.

En multifunktionel skole, der både byder på topklasse faciliteter for leg og læring i dagtimerne og kultur- og foreningsliv i eftermiddags- og aftentimerne.

Jetsmark_interiør