Nicolinehus er tegnet af Aart Architects, der har hentet inspiration i midtbyens gamle karreér med sine karakteristiske og robuste røde teglsten. Mellem de to trekantede bygninger bliver der plads til en fælles gårdhave

En arkitektonisk perle i Aarhus

Nicolinehus bliver en perle på Aarhus Ø med arkitektur af høj kvalitet. Byggeriet vil binde by og havn sammen med sin placering i området mellem Dagmar Petersens Gade og Bernhardt Jensens Boulevard

Nicolinehus beliggende i Århus Docklands, et nyskabende kvarter mellem det tidligere centrum og containerhavn, tæt på havet, strande og skov. Nicolinehus er et unikt projekt bestående af to trekantede blokke tæt anbragt sammen med forskudte terrasser – i bygninger op til 17 etager højt med udsigt over kajen fra to retninger.

Fokus på liv og trivsel

Bygherren Bricks lægger vægt på at skabe kvalitetsbyggeri i en kombination af god arkitektur og godt design, der sikrer god byudvikling med fokus på liv og trivsel.

Projektet indeholder 180 ejerlejligheder, 60 lejeboliger samt 6.133 m2 kontorer. En markedshal med et stort atrium, hvor cafeer og stande vil sælge mad og drikke, en større Føtex butik og andre småbutikker i stueplan. Der vil også være restauranter samt et område med pool og sauna. I kælderen et fitnesscenter og 450 parkeringspladser i to etager.