Visualisering: Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S

Eksklusive ejerboliger på Tuborg Strandeng

Skønne, nye boliger med enestående beliggenhed på kanten af kysten

50 eksklusive boliger – alle med fodfæste i Øresund. Tuborg Strandeng består af 3 blokke, i henholdsvis 12, 4 og 6 etager beliggende ved Tuborg Havn i Hellerup. Mellem boligerne etableres parkeringskælder samt cykel- og depotrum. Lejlighederne er fra 163 til 288 kvadratmeter.

Tuborg Strandeng har en enestående placering – både inde og ude – tilbagetrukket fra larmen og fra centrum af København – dog har boligerne stadig gastronomi, kunst og kulturoplevelser i baghaven i et stemningsfyldt lokalmiljø i Hellerup med kun 20-30 minutter væk på cykel til København med masser af kulturliv.

Boliger med fleksibel indretning

Boligerne bygger på en arkitektonisk grundidé med bærende vægskiver i facaden, der gør, at man kan indrette boligen helt efter eget ønske – for eksempel hvor køkken, bad og garderobe skal placeres.

Den samme bolig kan blive alt fra en 6-værelses lejlighed til ét åbent rum – måske opdelt med nedsænkede gulve. Øverst i Kysthusene findes boliger i to etager, og i stueetagen har boligerne ekstra rumhøjde og i forskudte planer.