Nyheder

NCC kan fejre usædvanligt mange 25-års jubilarer i 2022

I efteråret 1996 købte den svenske byggekoncern NCC det danske Rasmussen & Schiøtz, og det gav den økonomisk klemte virksomhed ny energi. Fusionen gik godt, og 1997 blev et år med høj aktivitet og store forventninger til fremtiden. Det betød også, at NCC kunne byde velkommen til en lang række nye medarbejdere. Det ser vi nu i 2022, hvor vi kan fejre en masse gode og loyale kollegers 25-års jubilæer.

NCC byder velkommen til efterårets praktikanter

Et nyt semester er i gang, og NCC har haft fornøjelsen af at byde velkommen til 45 nye praktikanter. Deres forløb blev skudt i gang på introduktionsdagen for praktikanter, hvor de fik hilst på hinanden og blandt andet blev præsenteret for NCC’s forretningsområder.

Det er vigtigt for mig at gøre en forskel for andre

Mød Kenneth Lykke Ohlsøe – En passioneret asfaltformand og en sand ildsjæl. Sammen med kollegerne fra NCC Asfalt har han startet et pilotprojekt op, der skal hjælpe unge mennesker med faglige udfordringer til at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

NCC sætter kulør på veje og pladser

Blå, hvid, rød…NCC’s asfaltpalette har mange farver. Og den kulørte asfalt kan bidrage til både at fremme sikkerheden i trafikken og skabe dekorative veje og pladser.

Sommervejr er lig med asfaltvejr

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger. Og det er der en helt særlig grund til.

Holdbare veje til Greve Golfklub

Greve Golfklubs indkørselsvej er ikke blot nyrenoveret. Den er også bygget op af genbrugsasfalt og overfladebelægninger baseret på vegetabilske olier.

NCC indgår tæt samarbejde med Hillerød og Halsnæs forsyningsselskaber i partneringaftale med Arkil

De to nordsjællandske forsyningsselskaber, Halsnæs Forsyning og Hillerød Forsyning, indgår partneringaftale med Arkil og NCC. De to entreprenører skal i de kommende år udføre fem store separatkloakeringsprojekter for de to forsyninger for cirka 600 mio. kr. Aftalen om det tætte samarbejde er til gavn for alle parter

Ny 2-meter fræser i fuld gang på Holbækmotorvejen

I de sene aften- og nattetimer knokler vores dygtige fræser-team på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup. I godt selskab med vores nye 2-meter fræser er vi i fuld gang med at fræse alt den gamle asfalt af den fem kilometer lange strækning, så motorvejen kan blive klar til at få ny CO2-reducerende asfalt (KVS).

Bentonit membran til udvidelse af deponi i Norge

Den norske producent af rustfrit stål, Eramet, har endnu en gang sat Dantonit på en spændende opgave.

Dedikeret samarbejde har skabt skræddersyet hjem til DFDS

NCC har afleveret Rederi- og logistikvirksomhedens nye hovedsæde. Det er skabt gennem et dedikeret og detaljeorienteret samarbejde med PensionDanmark og DFDS.