Nyheder

NCC skaber øget interesse for byggebranchen og introducerer stuktørelever fra NEXT for byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland

NCC’s byggeri af det nye supersygehus i Hillerød, der skal stå færdigt i 2024, fik tidligere på ugen besøg af elever fra struktøruddannelsen på NEXT.

NCC skal i konsortium med Envidan udføre komplekst projekt for BIOFOS til fremtidssikring af vandmiljøet i hovedstadsområdet

Vandlinjens Entreprise Konsortium (VEK) har skrevet kontrakt med BIOFOS på Projekt Vandlinje, der er en del af BIOFOS’ storstilede udbygningsplan, der skal fremtidssikre spildevandsrensning i Hovedstadsområdet.

Der kan godt gå lidt sport i affaldssorteringen

NCC har siden april sidste år arbejdet på at opføre ny genbrugsplads for Forsyning Helsingør. På byggepladsen er holdet gået målrettet til værks for at sortere deres eget affald, så mest muligt kan gå til genbrug – og det er lykkedes til UG.

NCC skaber interesse for byggebranchen hos skoleelever – 7.B. på besøg på NCC’s byggeplads i Hirtshals

NCC gør en masse for at skabe viden og interesse om byggebranchen som arbejdsplads – der er nemlig brug for flere hænder og hoveder både nu og i de kommende år. Og man kan ikke møde børnene for tidligt.

NCC opruster med ny markeds- og projektdirektør

Nana Ejlers starter den 1. december i NCC som ny markeds- og projektdirektør med fokus på store, komplekse projekter, der går på tværs af alle fire forretningsområder: Building, Infrastructure, Industry og Property Development.

NCC reducerer tomgangstid på maskiner i grusgrave

NCC’s maskintunge forretningsområde Råstoffer har gjort en aktiv indsats for at reducere mængden af tomgangstid – en indsats der har resulteret i en halvering af maskinernes tomgangstider i diverse grusgrave, stenbrud og søpladser i den vestlige del af Danmark. I 2019 besluttede man i forretningsområdet at fokusere på tomgangstider og nedsatte et mål om at komme ned under 15 %.

Komplekse opgaver er ikke nødvendigvis store opgaver

NCC’s forretning dækker over mange typer af opgaver inden for byggeri og anlæg, og selv om vi er blandt de få, der har muskler til de helt store projekter, er det også vigtigt for os at være konkurrencedygtige på de mindre opgaver

NCC og SMET vinder kontrakt på Kalvebod Brygge Skybrudstunnel

HOFOR og Frederiksberg Forsyning har valgt konsortiet NCC/SMET som hovedentreprenør på byggeriet af den 1,3 km lange Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, der skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser under skybrud.

Nye veje og stier til bypark ved MarselisborgCentret

Nu indvies den nye park ved MarselisborgCentret i Aarhus – En grøn oase med nyanlagte veje og stier, som står klar til at tage imod centrets brugere og byens borgere.

NCC afleverer 124 luksuslejligheder i Hellerup

Danicas 124 lejeboliger i Bakkedraget ved Tuborg Strandeng i Hellerup er den 1. september klar til at imod nye lejere, der bliver naboer til Øresund