Nyheder

NCC øger biodiversiteten omkring sit hovedkontor

Bæredygtighed står højt på dagsordenen i NCC. Dette skinner igennem i alt, hvad vi foretager os, og på vores danske hovedsæde i Gladsaxe Company House (GCH) går vi nu et ekstra skridt for bæredygtigheden

Sjælden tudse får nye vandhuller i Munke Bjergby Grusgrav

Nye vandhuller i NCC’s grusgrav i Munke Bjergby skal give den sjældne strandtudse nye, bedre levesteder.

NCC Vejservice hjælper socialt udsatte i Odense

Vejservice holder Odense by ren for kommunen, og de får hjælp til opgaven af et hold af socialt udsatte.

Miljøvenlig bentonitmembran fragtes fra Danmark til Norge

Flot ser det ud, når Dantonit læsser 4500 tons bentonitmembran på skibet Heidi. Membranen fragtes fra Svendborg Havn til Farsund i Norge, hvor den skal beskytte et fjeld mod skadelige kemikalier fra et nærtliggende deponi.

’Lava-asfalt’ til bæredygtig forlystelsespark

Når NCC’s mange asfalthold lægger asfaltbelægninger på landets veje og pladser, handler det om at få asfalten til at ligge i et jævnt og glat lag. Men når den nye turistattraktion ’Naturkraft’ åbner i Ringkøbing til juni, vil gæsterne møde en noget atypisk asfaltkonstruktion – nemlig en skrænt med ”flydende lava-asfalt”.

65 familieboliger er skudt op centralt i Vejen

NCC har netop afleveret sin del af byggeriet Sveistrups Have, der består af 65 nye lejligheder i fem etager centralt beliggende og tæt på naturen omkring Vejen å. NCC har stået for opførslen af det såkaldte råhus samt murer- og stålarbejdet.

Corona virus: Information til vores kunder

Vi bakker fuldt ud op om de omfattende indgreb, der er foretaget af de danske myndigheder og regeringen for at begrænse spredning af coronavirus i det danske samfund.

Afgiften på danske råstoffer hæves

Folketinget har den 27. februar 2020 vedtaget, at afgiftssatserne på danske råstoffer hæves med 5,50 % fra og med den 1. april 2020.

Peter Rantil Smith er ny områdedirektør for NCC Renovering Vest

Den 1. marts tiltræder Peter Rantil Smith som Områdedirektør for Renovering Vest i NCC. Han kommer fra en stilling som Sektionsdirektør i MTH, hvor han i mange år har haft ansvaret for renovering og egenproduktion tømrer og murer

Byggeri af attraktive ældreboliger i Sulsted når milepæl

Mandag den 10. februar blev der fejret rejsegilde på byggeriet i Sulsted, hvor NCC opføre 24 nye seniorboliger fordelt på fem blokke med mellem tre og syv enheder for Boligselskabet Nordjylland

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark