Nyheder

Stærke Signe skal på arbejde dybt nede i jorden

Maskinen, der skal bore første etape af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel under Frederiksberg og Vesterbro i København, er netop blevet døbt og begynder nu sit underjordiske arbejde.

Farvel til efterårets praktikanter

Julen står for døren, og det betyder at NCC snart skal tage afsked med efterårets dygtige praktikanter.

NCC ansætter Peter Andreas Sattrup som områdechef for ressourceforvaltning og klimapåvirkning i Danmark

Peter Andreas Sattrup begynder den 2. januar og skal fortsætte NCC’s arbejde med forvaltning af ressourcer og påvirkning af klimaet. Det er et kundekrav og en helt integreret del af NCC’s forretning.

2 års rejse frem mod nul ulykker i NCC Råstoffer

Forretningsområdet Råstoffer i NCC Industry kan i dag fejre 2 år uden en eneste ulykke med fravær. Det er et imponerende resultat, som kommer af et stærkt engagement og en fælles indsats fra både ledere og medarbejdere.

Nu går arbejdet i gang – NCC skal udføre klimasikring i Hundested i samarbejde med Halsnæs Forsyning

Gennem de senere år er Hundested By gentagne gange blevet ramt af oversvømmelser i forbindelse med voldsom regn, og da prognosen lyder, at vi kan forvente endnu større regnmængder i fremtiden, er der brug for at tilpasse afløbssystemet i den gamle del af Hundested.

NCC kan fejre usædvanligt mange 25-års jubilarer i 2022

I efteråret 1996 købte den svenske byggekoncern NCC det danske Rasmussen & Schiøtz, og det gav den økonomisk klemte virksomhed ny energi. Fusionen gik godt, og 1997 blev et år med høj aktivitet og store forventninger til fremtiden. Det betød også, at NCC kunne byde velkommen til en lang række nye medarbejdere. Det ser vi nu i 2022, hvor vi kan fejre en masse gode og loyale kollegers 25-års jubilæer.

NCC byder velkommen til efterårets praktikanter

Et nyt semester er i gang, og NCC har haft fornøjelsen af at byde velkommen til 45 nye praktikanter. Deres forløb blev skudt i gang på introduktionsdagen for praktikanter, hvor de fik hilst på hinanden og blandt andet blev præsenteret for NCC’s forretningsområder.

Det er vigtigt for mig at gøre en forskel for andre

Mød Kenneth Lykke Ohlsøe – En passioneret asfaltformand og en sand ildsjæl. Sammen med kollegerne fra NCC Asfalt har han startet et pilotprojekt op, der skal hjælpe unge mennesker med faglige udfordringer til at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

NCC sætter kulør på veje og pladser

Blå, hvid, rød…NCC’s asfaltpalette har mange farver. Og den kulørte asfalt kan bidrage til både at fremme sikkerheden i trafikken og skabe dekorative veje og pladser.

Sommervejr er lig med asfaltvejr

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger. Og det er der en helt særlig grund til.