Nyheder

Skønheden Sigrid på 110 tons skal hjælpe med at skybrudssikre hovedstaden

Kæmpeboremaskinen "Sigrid" på 110 tons skal nu i gang med at bore anden halvdel af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, som skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser ved skybrud. Onsdag blev hun døbt, og efter nytår begynder hun sin vigtige, underjordiske rejse.

NCC's app gør bestilling af asfaltarbejde nemt og effektivt

NCC's brugervenlige app CPOT (Concrete and Pavement Order Tool) forenkler processen med at bestille asfaltarbejde og reparationer på vejnettet. Den digitale service er skræddersyet til at forbedre effektiviteten og minimere administrativt besvær.

Grusgravens forvandling: Fra udgravning til blomstrende naturparadis

I et inspirerende samarbejde mellem NCC Råstoffer og I/S Hedeland er Reerslev Grusgrav i Roskilde blevet forvandlet til et blomstrende naturparadis. Her er principperne om at give mere tilbage til naturen end det, der tages, blevet ført ud i livet.

NCC sætter gang i nyt, stort kabelprojekt

NCC’s anlægsenhed har vundet deres første kabelprojekt i Vestdanmark. Projektet er afgørende for at sikre vedvarende energiforsyning.

Refleksdag: Synlighed og sikkerhed i mørket

I dag markerer vi årets Refleksdag. Med vintertiden kommer mørket, og det er nu, vi skal sætte fokus på synlighed på vores udendørs arbejdspladser.

Samarbejde og fælles mål danner grundlaget for Danmarks største vandværksprojekt

Optimeringsfasen er sat i gang på et af Danmarks mest komplekse vandværksprojekter, "Værket ved Regnemark". Første skridt på vejen var et opstartsmøde i Køge med nøgleaktører i projektet.

Tre år uden en eneste ulykke med fravær i NCC Råstoffer

NCC Råstoffer har noget vigtigt at fejre! Hele tre år uden eneste ulykke med fravær. Og det er mere end bare en milepæl. Det er et strålende eksempel på, hvorfor engagement og samarbejde mellem ledere og medarbejdere er afgørende for at skabe en sikker arbejdsplads.

Praktikanter er måske vores fremtidige kolleger

Et nyt semester er i fuld gang og her hos NCC betyder det et velkommen til 36 nye praktikanter i både Øst og Vest. Vi er som altid glade for at byde de studerende velkomne til NCC.

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.