Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Nicolinehus skyder i højden

Går man en tur ned på Aarhus Ø, bliver man mødt af et spektakulært byggeri, der skrider hastigt fremad. NCC har siden 2019 arbejdet på opførelsen af Nicolinehus for Bricks A/S, og byggeriet er nu for alvor i en fase, hvor de visuelle fremskridt er tydelige.

NCC afleverer renoveringen af Mølleparken i Frederikshavn

Til den aftalte tid har beboerne nu fået deres flot renoverede boliger i Mølleparken afdeling 2 tilbage, og de kan glæde sig over en gennemgribende opfriskning af deres boliger.  

NCC underskriver kontrakt på kontorknudepunkt i træ for Bygningsstyrelsen

NCC og Bygningsstyrelsen har underskrevet en betinget kontrakt om at bygge et nyt, statsligt kontorknudepunkt i Odense for Bygningsstyrelsen. Det nye kontorhus skal bygges i træ og får seks etager på samlet ca. 30.000 kvadratmeter med fokus på bæredygtighed.

Grundstenen er lagt til Genmabs nye hovedkontor i Valby

Genmabs nye hovedkontor er udviklet og bygges af NCC i samarbejde med arkitekterne Dissing + Weitling. Det hele står færdigt i begyndelsen af 2023. 

NCC udruller hybride asfalttromler

NCC har investeret i to nye hybride asfalttromler, som er blandt de tre eneste af sin slags i Danmark. Sammen med en række andre initiativer skal de nye tromler give erfaringer med, hvordan virksomheden bedst bidrager til at reducere CO2-udledning.

Det sker i NCC

Affald sorteres til UG på Marmormolen

Emballage, afskæring af gips, isolering, stål, betonrester og træ brugt til afspærringer, ramper og interimslukninger – der ”produceres” en masse affald på en byggeplads

State of the art renseanlæg på vej i Assens

Vores kolleger i Jakobsen & Blindkilde er specialister i at opføre renseanlæg. I løbet af de sidste 25 år har de opført adskillige anlæg landet over – og de er nu kommet på en af de mest komplekse renseanlægsopgaver hidtil med opførelsen af Assens Renseanlæg, der bliver et topmoderne anlæg med en cirkulær og bæredygtig produktion.

Det rumænske sprog var vejen ind – men gode kompetencer gav fast job

Da Alexandru Busega kom til Danmark fra Rumænien for fem år siden, stod han over for en stor udfordring i forhold til at få hul på en karriere. Han havde en drøm om at bruge sin uddannelse som bygningsingeniør, men det kan være svært at få foden inden for på arbejdsmarkedet, når man ikke er flydende på dansk

Nyt bæredygtigt kontorknudepunkt i Odense tildelt NCC

NCC har fået tildelt den spændende opgave med at opføre Bygningsstyrelsens bæredygtige 31.000 m2 store træbyggeri i Odense, der bliver et statsligt kontorknudepunkt med plads til 1.600 medarbejdere

NCC’s energivenlige asfaltfabrik skyder i vejret

Der er fuld fart på byggeriet af NCC’s nye, energivenlige asfaltfabrik i Glostrup. Fundamentet er støbt, de første elementer er monteret, og i denne uge starter arbejdet med at beklæde de udvendige facader. NCC opfører selv fabrikken ved hjælp af kompetencer på tværs af virksomheden.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark