Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Jakobsen & Blindkilde afleverer Dalby Skole

Dalby Skole uden for Kolding er blevet knap 3.000 kvadratmeter større, og eleverne kan glæde sig til at tage de nye lyse lokaler i brug til det nye skoleår. NCC-entreprenøren Jakobsen & Blindkilde lægger sidste hånd på arbejdet over sommeren.

NCC sælger Vejservice Danmark til Arkil A/S

NCC sælger den danske del af Vejservice divisionen til den danske entreprenørvirksomhed Arkil A/S, som overtager hele virksomheden og alle ansatte. Handlen har en begrænset positiv effekt på NCC’s resultat.

Danmark får sin første Termovej

Landets første ’’Termovej’ ser snart dagens lys i boligområdet Hornsyld i Hedensted Kommune. Vejen bliver en kombination af en klimavej og et termonet og skal dermed både sikre boligområdet mod ekstreme mængder regnvand og samtidig levere vedvarende, kollektiv forsyning af varme og køl til områdets beboere.

Herningmotorvejen får klimavenlig og støjreducerende asfaltbelægning

Herningmotorvejen (M66) får ny, klimavenlig asfaltbelægning, der både sparer på udgifterne til brændstof, reducerer CO\2\-udledningen og nedsætter trafikstøjen fra vejen. NCC udfører opgaven for Vejdirektoratet og udlægger i disse dage den helt særlige asfalt på strækningen mellem Herning og Ikast. 

NCC går den grønne vej og introducerer CO 2 -beregner i asfaltprojekter

NCC har udviklet en CO2-beregner, som skal motivere kunder til at træffe et grønnere valg, når der skal lægges nye asfaltbelægninger på landets veje. Samtidigt skal CO2-beregneren hjælpe kunder med at dokumentere reduktionen af CO2-udledning i deres asfaltprojekter.

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark