Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC vil bygge parkeringshuse i træ

NCC i Danmark har indgået en aftale med det franske arkitektfirma Graam, om et parkeringshus koncept i træ. Graam har allerede udviklet lignende projekter til det franske marked, og erfaringerne derfra viser, at CO\2\-udledningen halveres.

Bygningerne rejser sig flot ved Hirsehaven i Esbjerg

Tiden er fløjet af sted siden byggeriet af de 132 moderne lyse boliger blev sat i gang, og nu har der allerede været rejsegilde.

NCC afslutter montagen af Lysningen i Viborg

Det nye skole-, idræts- og kulturcenter i Lysningen får monteret store trædragere på betonsøjler hen over idrætshallen.

NCC skal lægge ny asfalt på Storebæltsbroen

Efter 25 år vender NCC tilbage på Storebæltsforbindelsens Vestbro for at udskifte de gamle, udtjente belægninger. Opgaven skal udføres for Sund & Bælt og kræver blandt andet en stærk asfalt, der kan holde til stor trafikbelastning.

NCC har nået de første store milepæle på Hørkær i Herlev

På Hørkær 8 i Herlev går byggeriet af nye lejeboliger støt fremad, og man kan allerede nu få en fornemmelse af det spændende nye boligområde.

Det sker i NCC

Succesfuldt NCC-initiativ hjælper unge til at blive håndværkere

Masser af praktisk arbejde i et håndværker-sjak og fire timers ugentlig undervisning i dansk og matematik - det er den korte beskrivelse af opskriften på den succes, NCC gennem mere end fem år har haft med at hjælpe unge, der er kørt fast i uddannelsessystemet.

NCC udvikler og sælger hotelprojekt til PensionDanmark

Det voksende erhvervsområde omkring Skejby sygehus har nu fået bekræftet et hotelprojekt. Det er Zleep Hotels, der skal åbne sit andet hotel i Aarhusområdet. Denne gang i samarbejde med NCC og PensionDanmark. Hotellets 100 værelser forventes at stå klar i maj 2019.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark