Cecilia Boisserie begyndte som praktikant og er i dag ansat som produktionsleder i Beton & Anlæg

Hop i arbejdstøjet og bliv en del af NCC - Bliv praktikant i vores anlægs- og forsyningsenhed

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udviklende praktikforløb, hvor du får mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis?

Som praktikant hos NCC, Forsyning og Anlæg, lærer du at styre projekter og holde fremdrift. Hos os er du ikke bare en medhjælper eller en byggepladsassistent. Vi ved, at du kommer for at lære, så du får mulighed for at være med til alt, og du vil komme klogere tilbage til studiet efter dit praktikforløb.

Skriv til: praktik@ncc.dk eller find vores aktuelle praktikantopslag her: Praktikant til NCC, Forsyning & Anlæg, Styret underboring, Efterår 2022 | NCC

Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab
Det er vigtigt for os, at din praktiktid bliver både udfordrende og spændende. Når du starter, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

Hos os vil du opleve en varieret hverdag, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med anlægsbranchen på flere fronter.

Steffen
“Arbejdet under knæhøjde er overraskende, udfordrende og spændende.”
Steffen Hilding Hansen, Produktionsleder (tidligere praktikant)
"Som praktikant hos NCC i Civil Engineering er der altid en masse spændende opgaver som skal løses. Hos NCC er man ikke "bare den næste nye praktikant", men man vil hurtigt opleve at man bliver set som en af medarbejderne, og derfor kommer man hurtigt ind i det gode fællesskab der er.”
Jonathan, tidligere praktikant i NCC