Kloakrenovering i høj kvalitet, hurtigt og til rette pris

Vi fornyer Danmarks kloakker, gerne med gravefri løsninger. Fordelene er færre gener for trafikanter, beboere og erhvervsdrivende og hurtigere udført arbejde.

NCC råder over en bred erfaring inden for kloakrenovering, og løser opgaver med gravefri løsninger. Selv store rørudvidelser kan vi udføre uden jordfortrængning. Det gør vi blandt andet med rørsprængning. Hvor den eksisterende ledning knuses af et rørsprængningshoved, og i samme arbejdsgang indføres et nyt rør.

Vi arbejder med størrelser fra Ø 50 til 710 mm I Danmark, og fra Ø 50 til 1400 i resten af Norden.

Andet arbejde udføres også – herunder Relining

En relining sker typisk ved, at den eksisterende ledning får indført sammensvejsede PEH-rør. Den eksisterende ledning relines med en mindre dimension. Efterfølgende injiceres det opståede hulrum med cellebeton.

Størrelsesforholdene vi arbejder med spænder fra Ø 32 til 3000 mm. Dette kan ske både med eller uden injektering af ledning, og foregå både i by og land.

Ud over at renovere ledningsnettet i byområder kan NCC's anlægsenhed stå for kloakering af det åbne land. Vi har eksperter som kan håndtere både tryksystemer og minipumper, som ofte findes i sommerhusområder.

Nabohåndtering:

Vi sætter en ære i at være proaktive i forhold til nabohåndtering. Ved kloakrenovering forsøger vi i videst muligt omfang at dæmpe støj, støv og andre gener - som f.eks. tung trafik til og fra pladsen. I det hele taget har vi fokus på løbende at orientere naboerne om udviklingen i arbejdet. Derfor er vores ”no dig"-metoder som rørsprængning et perfekt alternativ til opgravning i følsomme områder og hvor der ønskes mindst mulige gener for trafik og eksisterende anlæg.

Metoden er særdeles hurtig og effektiv, og gør at nabohåndteringen er i første række.

Kontakt

Vil du vide mere?

Udfyld nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivsbeskyttelse